Pasica

Smrekovo mazilo

Nova embalaža

Pasica

Iskalnik

Ali ste vedeli?

rast-bakterij

Revma
Smrekovo mazilo - Uporaba

Revma

revmaIzraz revmatizem izhaja iz latinske besede »rheumatismus«, ki pomeni otekati, oteklina, vnetje. Revmatizem si ljudje pogosto razlagajo po svoje. Dostikrat so te predstave napačne češ saj pri revmatičnih težavah in boleznih ni učinkovitih ukrepov in zdravil, ampak je možno samo lajšanje težav, kar pa je prav gotovo zmotno prepričanje.

Pogosto prevladuje predstava, da je revma težava starejših ljudi. Čeprav je res, da večino revmatičnih obolenj ugotovijo pri ljudeh, starejših od 40 let, obolijo za to boleznijo tudi otroci, mladostniki in mlajši odrasli.

Do 20 odstotkov revmatičnih bolezni je vnetnih, najpogostejša oblika pa je revmatoidni artritis. Revmatoidni artritis je kronična sistemska bolezen, avtoimunske narave, ki prizadene predvsem sklepe. Na začetku bolezni so boleči in otekli predvsem mali sklepi rok, stopal in zapestja ter komolci, in sicer obojestransko. Vnetje se lahko razširi na velike sklepe (kolena, kolki in gležnji), redkeje na vratno hrbtenico.

Vzroki za nastanek bolezni še niso dokončno znani. Bolezen ogrozi sklepe, mišice, kosti, kite in druge dele lokomotornega aparata. Bolniki trpijo zaradi psihičnih in fizičnih bolečin, hude izčrpanosti, omejene gibljivosti in invalidnosti (mišično-sklepne okvare).

KAJ POMAGA?

Težko vprašanje. Za poenostavljenim in splošnim imenom revma se skriva več kot sto oblik revmatičnih bolezni, ki se med seboj razlikujejo po simptomih, bolezenskem dogajanju in zdravljenju, pri skoraj vseh pa so prisotne bolečine. V Sloveniji je trenutno registriranih približno 24.000 bolnikov z revmatoidnim artritisom, ankilozirajočim spondilitisom in drugimi sorodnimi vnetnimi boleznimi.

...SMREKOVO MAZILO!

smrekovo-mazilo-iconPriporoča se ga osebam, ki imajo že daljše težave s sklepi in mišicami, kot tudi tistim, ki se jim težave v sklepih zaradi fizične aktivnosti pojavljajo le občasno. Po izkušnjah uporabnikov učinkuje na male in velike sklepe. Z rednim nanosom smrekovega mazila tudi izboljšujemo gibljivost sklepov. Mazilo je potrebno dobro vtreti (masaža), tam kjer čutite bolečino. Smrekovo mazilo nanašamo dva do tri krat na dan za boljšo učinkovitost namazano mesto tudi povijemo.

vracilo-denarjaČe z izdelkom ne boste zadovoljni nam ga lahko vrnete v 10ih dneh!

Ali ste vedeli, da je smrekovo mazilo slovenski izdelek, ročno narejen, ter popolnoma naraven? Glavna učinkovina - Smrekova smola!

 
Enostavno naročilo na 051 853 851 ali po spletnem obrazcu
 

 

Naročite že danes

narocila-icon

Naročila na

051 853 851

cenik-icon

Spletna trgovina

Danes posebna ponudba

Pomembno

vracilo-denarja

Vračilo denarja

10 dni če z izdelkom ne boste zadovoljni.

dostava-po-posti

Dostava na dom

Plačilo po povzetju.

popolnoma-naravno

Popolnoma naravno

izdelano-v-sloveniji

Slovenski proizvod

rocno-izdelano

Ročno izdelano

ni-testirano-na-zivalih

Ni testirano na živalih

Mnenja strank

Slike so zamegljene zaradi varnosti podatkov naših strank.
Slike so zamegljene zaradi varnosti podatkov naših strank.
Pri izbiri in uporabi izdelkov za kožo mi je najbolj pomembno, da temeljijo na naravni osnovi. Če je izdelek hkrati še kvaliteten, potem vem, da bom...
Po nekaj dneh uporabe mazil, sem se odločil, da tudi svoje bližnje obdarim z njihovimi izdelki. Zakaj? Ker svojim najbližjim, privoščim le najboljše....
Ukvarjam se z košarko in mi je smrekovo mazilo prav prva pomoč . Po treningu če kaj boli samo namažem. Pravo olajšanje. Igor, Maribor
Že več let imam bolečine v sklepih še posebej v kolenih. Prijatelj mi je priporočal smrekovo mazilo. Bolečine so popustile, gibljivost pa izboljšala zdaj...


Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede