Pasica

Smrekovo mazilo

Nova embalaža

Pasica

Iskalnik

Ali ste vedeli?

rast-bakterij

Vraščen noht
Smrekovo mazilo - Uporaba

vrascen nohtVraščanje nohtov je pogosta nevšečnost. Zlasti ranljivi so nohti palcev na nogah. Vraščene nohte povzročajo nepravilno striženje nohtov, pretesna obuvala in uživanje nekaterih zdravil (retinoidov).

Noht se vrašča v okoliško mehko tkivo, kar povzroča bolečino in vnetje, včasih tudi bakterijsko okužbo. V hujših primerih se zaradi draženja razrašča mehko tkivo obnohtja. Stanje lahko še poslabšajo slabe higienske navade.
Spremembe nohtov na rokah in nogah so lahko znak težav, ki segajo veliko dlje od vaših prstov na rokah in nogah. Težave z nohti so pogosto znak zdravstvenih težav ali pomanjkanja določenih vitaminov in mineralov.
Sicer je praksa, da vraščen noht zdravijo kirurško z operacijo nohta, vendar so pogoste ponovitve, poseg je tudi zelo boleč!!!

Kako lahko omilimo težave vraščenega nohta? Če mažete noht, katero mazilo priporočamo...

smrekovo-mazilo-nova-embalazaŠtevilne znanstvene raziskave, ki so bile narejene na Finskem so dokazale da ima smrekova smola številne zdravilne učinke, predvsem deluje protivnetno in antibakterijsko.

Priporočamo, da dele telesa pred nanosom mazila umijete s toplo vodo in dobro posušite, saj je mazilo na čisti koži učinkovitejše.

Agencija za zdravo življenje priporoča, da redno uporabljamo Smrekovo mazilo. Z rednih nanosom Smrekovega mazila bodo vaši nohti lepši.

Naročite smrekovo mazilo po tel. na 051 853 851 ali izpolnite spletni obrazec

 

Naročite že danes

narocila-icon

Naročila na

051 853 851

cenik-icon

Spletna trgovina

Danes posebna ponudba

Pomembno

vracilo-denarja

Vračilo denarja

10 dni če z izdelkom ne boste zadovoljni.

dostava-po-posti

Dostava na dom

Plačilo po povzetju.

popolnoma-naravno

Popolnoma naravno

izdelano-v-sloveniji

Slovenski proizvod

rocno-izdelano

Ročno izdelano

ni-testirano-na-zivalih

Ni testirano na živalih

Mnenja strank

Slike so zamegljene zaradi varnosti podatkov naših strank.
Slike so zamegljene zaradi varnosti podatkov naših strank.
Pri izbiri in uporabi izdelkov za kožo mi je najbolj pomembno, da temeljijo na naravni osnovi. Če je izdelek hkrati še kvaliteten, potem vem, da bom...
Po nekaj dneh uporabe mazil, sem se odločil, da tudi svoje bližnje obdarim z njihovimi izdelki. Zakaj? Ker svojim najbližjim, privoščim le najboljše....
Ukvarjam se z košarko in mi je smrekovo mazilo prav prva pomoč . Po treningu če kaj boli samo namažem. Pravo olajšanje. Igor, Maribor
Že več let imam bolečine v sklepih še posebej v kolenih. Prijatelj mi je priporočal smrekovo mazilo. Bolečine so popustile, gibljivost pa izboljšala zdaj...


Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede